Stoeltje bezoekers

Ik vind het belangrijk dat ieder die in mijn stoel plaats neemt zich gelijk op zijn/haar gemak voelt. Ik wil het vertrouwen creëren dat jij bij mij in goede handen bent. Mocht je willen weten hoe de mensen het zelf hebben ervaren in de stoel, scrol dan naar beneden.
Niet alleen vrouwen nemen plaats in mijn stoel, er zit geregeld ook een man in mijn stoel. Helaas worden hier minder of geen foto’s van gemaakt.

Warm

Klik op foto voor meer

Licht

Klik op de foto voor meer

Donker

Klik op foto voor meer

Mix

Klik op foto voor meer

Verhalen uit de stoel

Sinds ik gestopt ben met mijn haar volledig te blonderen is het drama. Drama in de zin van: ontzettend pluizig, dun en kort. Mijn ooit volle bos was ik kwijt. Daarmee ook meteen een beetje huiverig wie er aan mijn haar mocht zitten. Uiteindelijk bij Esther terecht gekomen en we zijn inmiddels 3 jaar verder en jeetje ik had nooit durven dromen dat ik ooit nog zo lang haar zou krijgen (met enorme volume).
Ik heb ontzettend veel van Esther geleerd wat betreft verzorging van je haar en mede
Door Esther haar tips/adviezen en haar kundigheid tijdens de kleuringen van mijn haar, is mijn haar weer gezond en volumineus geworden.
‘Patricia’

Elke keer als ik wegga bij ’t Stoeltje ben ik weer helemaal blij met mijn haar!
Van meerdere kappers gehoord dat mijn haar nogal lastig is, maar Esther krijgt het voor elkaar om het super te knippen en kleuren.
Wat het helemaal top maakt is dat mijn haar super lang goed blijft zitten, zelfs als het al 2x zo lang geleden is dat ik bij haar ben geweest!
‘Joyce’

Na jarenlang mijn haren te hebben gestyled (niet met producten maar met de Stijltang) besloot ik dat het tijd werd om mijn natuurlijke krullen te gaan omarmen. Zowieso leefde ik de laatste jaren al veel meer “in tune” met de natuur en hoorde deze onnatuurlijke gewoonte daar eigenlijk helemaal niet meer bij.
De reden dat ik mijn krullen altijd door het hete strijkijzer liet gaan was omdat ik niet wist hoe ik met mijn eigenwijze krullen om moest gaan. Het pluisde, zat geen vorm in en was simpelweg ontembaar. Toen las ik op een dag over de Cg-methode. Oftewel de Curly Girl Methode. Deze methode belooft wonderen te verrichten voor de krullende dames onder ons. Geen pluis meer, gezond krullend haar wat altijd mooi valt. Maar dan…. Je type krul moet bepaald worden, is het poreus of niet, houdt het vocht vast, heeft het voldoende proteïne, hoe is de elasticiteit? Mijn hemel… Weet ik veel?
Ik wist dat Esther net was gestart als zelfstandig kapster onder de naam: ”t Stoeltje. Had zij wellicht gehoord van de CG Methode? Dat had ze zeker, en hoe!
Ik kreeg van haar allemaal tips hoe ik met betaalbare producten het beste uit mijn haar kon halen. Beetje bij beetje begon ik dankzij Esther eindelijk te begrijpen hoe mijn krullen werkte en gingen ze steeds mooier zitten.
De volgende logische stap was dan ook om plaats te nemen in ”t Stoeltje om mijn krullen te laten knippen en kleuren. Een beetje huiverig nam ik plaats want helaas is mijn haar vaak verprutst in het verleden. Een kleur die groen uitsloeg, krullen die opeens 10 cm korter waren dan de bedoeling was, niets is mij vreemd op dat gebied.
Echter gleed de spanning binnen 5 minuten van me af. Ik zat duidelijk op de juiste plek. Ze snapte wat ik wilde maar vooral ook wat ik niet wilde. Ze zag het eindresultaat al voor zich; helder blonde plukken, wat diepte in het haar creëren (nog steeds geen idee wat dat is, behalve mooi) en wilde m’n haar juist lang laten. Thank God! Esther begrijpt mij! Ik probeerde mijn haar al een eeuwigheid lang te laten groeien maar het wilde maar nooit voorbij mijn schouders komen.
Na het succes van de allereerste keer in ”t Stoeltje ben ik vaste klant en zijn we inmiddels 1,5 jaar verder. Ik draag mijn natuurlijke krullen eindelijk met trots, het zit prachtig, is gezond en nog nooit zo lang geweest. Het valt nu zowaar over mijn schouders. Dit proces was me nooit alleen gelukt. Dus dank je wel Esther, voor je kennis, je geduld maar vooral voor wie je bent! Ook namens mijn krullen die nu nooit meer onder het hete ijzer hoeven.

Liefs, Menieke