Esther

Ik ben de persoon achter ’t Stoeltje en mijn naam is Esther.
Ik ben een opgewekt en energiek persoon die graag op ontdekkingsreis is. Ben graag in beweging, zowel als in het leren van nieuwe vaardigheden als in letterlijk bewegen. Ik kan enorm genieten van lange wandelingen in de natuur met mijn hondjes, maar rijd ook graag een rondje op mijn motor. Zoek ik steeds meer de stilte op om op die manier meer over mijzelf te leren. Vind ik het super interessant waarom wij doen zoals wij doen en waar dit vandaan komt en kan ik daar ook uren over praten. Heb ik door middel van yoga en mediteren geleerd hoe ik mijn energie meer kan reguleren en ook overbrengen op andere mensen.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan een keer plaats in mijn Stoel.

Wees jezelf

In het verleden heb ik mijzelf nog wel eens anders voorgedaan dan wie ik in werkelijk was. Dit deed ik dan om ervoor te zorgen dat mensen mij aardig zouden vinden. Sinds een aantal jaar ben ik hiermee gestopt en probeer ik helemaal mijzelf te zijn. Door patronen en aangeleerd gedrag is dit soms nog wel eens lastig, maar er bewust mee bezig zijn vind ik mooi. Ik vraag dit dan dus ook van jou, wees aub helemaal jezelf als jij plaats neemt in mijn stoel. Niks is gek en niks is raar, alles is precies goed zoals het is. En hoe leuk is het dat we het daar dan ook nog over kunnen hebben. Wanneer ben jij helemaal jezelf?

Toen ik ’t Stoeltje begon merkte ik aan mijzelf dat de jolige Esther steeds meer naar boven kwam. En wanneer ik hier in huis, voel ik mij ook het beste. Ik ben door middel van filmpjes maken dit met de mensen gaan delen om zo te laten zien dat dit een groot deel van mij is en dat we ons nergens voor hoeven te schamen.

Soeky en masha

Met deze twee bejaarde dames breng ik het meeste van mijn tijd door. Wij kunnen samen heerlijk genieten van lange wandelingen in het bos. Daar waar één dame constant met haar neus in bosjes duikt, rent de ander het liefst achter een grote stok aan. Hoe dan ook zijn de momenten met deze dames mij erg dierbaar en laad ik helemaal op.